Wie is Gerben Oebele?


Profiel

Een enthousiaste, creatieve en fotograferende freelance amateur. Naast een drukke baan in de gehandicaptenzorg en een gezin, maak ik graag mooie foto’s.

Foto’s.

In mijn visie is fotografie een ambacht in dezelfde ontwikkelingsfase als de kunst van lezen en schrijven in de middeleeuwen. Lang was dat recht voorbehouden aan ‘eenzame monniken’ die veertig jaar werkten aan een handgeschreven boek, in afgelegen kloosters. Tot de boekdrukkunst werd uitgevonden en de scholing en geletterdheid toe nam. Hetzelfde zien we met het medium film en fotografie. Digitalisering, internet, mobiliteit en allerlei andere ontwikkelingen en uitvindingen brengen een van oudsher technisch moeilijk en lastig bereikbaar medium in het verschiet van iedereen. Klik, print, en klaar is je fotoboek.

Onderscheiden

Fotograferen uit het hart, met betrokkenheid en meer oog voor de mensen vóór de camera dan voor het apparaat zelf. Techniek en middelen zijn voor mij ondergeschikt aan de boodschap en het contact wat jij als kijker, klant of model met mij hebt. We vangen samen een stuk van je persoonlijkheid. Ik denk mee in je creatieve proces als je middelen voor publicatie en promotie zoekt. Samen maken we een foto of rapportage die iets vastlegt waar je waarde aan hecht. Met de middelen van nu, tegen een acceptabele, niet gestandaardiseerde prijs.

Ten slotte

Ben je nieuwsgierig naar wat ik te bieden heb? Heb je een vraag die buiten de ‘geijkte’ fotografie paden leidt? Of zoek je hulp en ondersteuning in de totstandkoming van een spetterende promotie? Neem dan contact op voor een creatieve en concrete benadering! Samen met mijn camera, mijn netwerk maar bovenal mijn oogmerk voor wat voor jou al klant centraal staat, komen we gegarandeerd tot een spetterend resultaat!

Met vriendelijke groet,
Gerben Oebele